Post by viosnoogebdode on Feb 6, 2022 0:43:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje tokeny generatora ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Gra jest dobra, ale trochę powolna, musisz oglądać reklamę samochodu lub czekać, aż samochody na torze dadzą ci pieniądze, a nawet poczekać, aż skrzynie wypełnią miejsca, abyś mógł łatwo się połączyć, ponieważ kiedy kupujesz samochód 5900 cena wzrasta do 10900 lub o wiele więcej niż bez gry internetowej będzie nudna lub powolna
ok, nie tak źle, jeśli naprawdę się nudzisz, musisz to zrobić, ale myślę, że to wszystko dobrze, że jestem na twoim podjeździe i że masz cudowne Święta Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku, aby zacząć dzisiaj i w ten sposób nie musisz daj znać, jeśli chcesz się spotkać na lunch lub kolację w piątek i sobotę i niedzielę i poniedziałek wolny od pracy daj mi znać, gdy będziesz miał szansę, wyślij mi wiadomość, kiedy skończysz pracę u bracie, wiem i będę wyślij pieniądze na moje konto, abym mógł wymyślić różne rzeczy
to fajna aplikacja, po prostu chciałbym, abyś mógł użyć kodu więcej niż raz!
to świetny przechodni tike
To jest baaaardzo łatwe i uwielbiam je i jest łatwe i naprawdę uwielbiam to danie, ale też było pyszne, ale po prostu chciałem je dodać i jest trochę 8 do i całość ma trochę smaku do smaku i naprawdę lubię to danie ale tym razem zrobimy ponownie tort za chwilę ale ja na pewno zrobię to znowu za kilka tygodni
To jest tak epickie, że myślałem, że muszę jeździć samochodami. To jest lepsze!
Zabawne, ciekawe i nie do powstrzymania
musisz obejrzeć 12 reklam za jedyne pół godziny za ×2 pieniądze. robi mi się niedobrze, jak to jest przesadne. w innej grze dostajesz 4 godziny za 1 reklamę. Zatrzymałbym grę, ale musisz oglądać reklamy, aby zagrać w grę, w przeciwnym razie poziom jest zbyt wolny. ogólnie mogłaby być dobrą grą, gdyby nie byli tak samolubni z bonusami
Bardzo fajna polecam
Za dużo reklam i to się opóźnia
to takie dobre, kiedy zaczynasz grać, yiu po prostu nie możesz przestać grać, powinieneś spróbować, kto kiedykolwiek to czyta, umm nie wiem, jak to się nazywa, ale cokolwiek po prostu graj w tę naprawdę świetną grę!
Merge Battle Car: Idle Clicker Εύκολα fmpj
fajnie, ale nie możesz wyłączyć dźwięku?
Ta gra jest niesamowita, wiele różnych rzeczy do zrobienia, aby utrzymać aktywność użytkownika, reklamy są bardzo dobrze wyważone w grze, a budowanie części miasta na boku jest zdecydowanym plusem.
Ta gra jest fantastyczna!!! Uwielbiam tę funkcję, dzięki której możesz ścigać się z ludźmi w przeciwieństwie do innych gier łączących! Poza tym nie jestem zbyt pewien, ale myślę, że im wyższy poziom twojego samochodu, tym jest szybszy i naprawdę to lubię! Wprowadzaj więcej aktualizacji!
Niezła gra
Fajnie
Merge Battle Car: Idle Clicker Gelegenheitsspiele cknm
Nienawidzę gier, które skłaniają Cię do oceny po 5 minutach gry
oceniam bi chce skrzynkę
Merge Battle Car: Idle Clicker Казуальные sqdl
W porządku reklamy, aby dostać rzeczy, które mi się podobają
dużo reklam
Tak uzależniająca, dopiero dzisiaj zaczęłam grać, ale już się wciągnęłam, grafika jest trochę kiczowata, ale reszta jest świetna. Nie za dużo reklam.
Bardzo, bardzo dobrze wykonane... Grafika i animacje są niesamowite. Twórcy naprawdę poświęcili czas na tę grę i jest to zauważalne od momentu, w którym w nią grasz, w przeciwieństwie do innych gier łączących.
Kk
Aha ok
to było wspaniałe
W porządku, bro sucls dok
hg5trryuhtgtftrrrrrrrrrrryyggvcd4ttfe56yrryg również został znaleziony w kilku witrynach i znalazł kilka osób z podobnymi problemami, a jeden z tych, których nie uwzględniono, został znaleziony na ich witrynie na wczesnym etapie i za pierwszym razem był to etap pierwszego dnia.
Za duzo reklama
Find the Difference 1000+ levels თავსატეხი jyq
To dobra gra
Jj
Tak wiele różnych samochodów jest naprawdę niesamowitych aplikacji i reklam do gier, które są idealne do aktualizacji, cierpliwość jest wymagana. Ale warto. Dzięki zespołowi.
Gra nawet nie działa to glicyhs i zamyka to napraw!!!
Ta gra jest niesamowita, ale jest dużo reklam
nie potrzebujesz głupiego fungera o. ekran co sekundę mówiący mi, co mam robić, lub ciągle pojawiające się na ekranie rzeczy, które chcą, żebym obejrzał, dodaje
bardzo fajna zabójcza aplikacja, gdy nie masz nic innego do roboty, i bardzo fajny motyw
Naprawdę kocham tę grę, nie ma tak wielu reklam, które naprawdę mam nadzieję, że inni ludzie powinni wypróbować
Merge Battle Car: Idle Clicker Hygge urvk
to naprawdę dobra gra
To świetna gra, wygląda jak szalony maks