Post by viosnoogebdode on Feb 6, 2022 0:20:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключі розблокування ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
це було добре, поки вони не зробили оновлення, яке змінило головоломку без попередження. Там великий облом. Я б не рекомендував через зміни.
Я люблю цю гру, тому що вона складна, захоплююча, розслаблююча та викликає звикання. Мені дуже подобається грати в цю гру. Здається, я не можу припинити грати. Мені подобається графіка та розгадування загадок
Це хороша гра, це гра, у яку можна грати, якщо ти хочеш вбити час Мені подобаються всі ігри з прихованими предметами Мене звати Пола
The Secret Society: Mystery Περιπέτεια paxt
Чудова гра, люблю міні-пазли. Редагувати 2: понизити мій огляд через дурну головоломку Special Gem Match. Не вистачає часу! Я застряг на одному рівні вже майже 3 дні. У якийсь момент неможливо пройти без використання тонни прискорювачів, а деякі предмети, необхідні для завершення колекції, можна знайти тільки там, та й то їх мало! Редагувати: полегшіть заробляти діаманти в самій грі (не завантажуючи 23 інші ігри), і я оновлю свій огляд до 5*.
Мені подобається гра, але вона постійно каже, що я не в мережі, коли я ні. дуже дратує, коли мені потрібно почати гру заново. я можу грати в інші мої ігри без проблем онлайн
Мені дуже дуже схожа
Ця гра могла б бути трохи кращою, якби не було так темно. Також мені не вдалося подвоїти кристали, як у філософському камені прихованого міста. Тому стає все важче, і мені стає нудно.
будь ласка, допоможіть мені відновити!! Мені довелося перевстановити, щоб оновити, але тепер я втратив ВСІ дорогоцінні камені тощо, які я придбав!! будь ласка, чи можете ви відновити мою гру??
Я встановив і видалив цю гру на своєму Chromebook, і вона не відкриється, коли я її встановлю. Я не знаю чому. У мене була ця гра на телефоні, і проблем не було.
Я грав у це роками, і зараз мені це набридло, хоча майже кожен виклик знаходиться або в режимі, тобто досліджуйте туманний сарай у нічному режимі, коли ви нарешті отримуєте нічний режим, ви не отримуєте те, що вам потрібно. пошук сцени в режимі прокляття дуже неприємний і нудний
з моменту останнього оновлення я втратив усіх своїх друзів, і нове «покращено» використовує особисту інформацію, яка є нав’язливою.
... /womens-blog/2016/aug/17/normal-society-means-male-andy-murr... ... /stephen-hawking-sayswomen-are-the-most-intriguing-mystery-...
занадто складний. Початківцям має бути легко виграти, щоб зачепити їх... просто засмучує. зробити вибір часу
The Secret Society: Mystery एडवेंचर vyh
застосунок для запобігання поширенню COVID-19 в Україні. Якщо людина повернулася
цікава гра
Чудовий засіб для зняття стресу
The Secret Society: Детектив Приключения jaor
2019-11-01. Kitchen Hidden Objects Game – House Cleaning. 2021-12-01. The Secret Society: Mystery. 2021-03-17. Hidden Object Games Free : Secret. 2021-12-09.
SeaGlass - Остання Версія Для Android - Завантажити Apk
Люблю гру, але не люблю, коли мене примушують у Facebook, я ніколи не завершу її, оскільки прогрес гри можливий, лише якщо я приєднаюся до Facebook, не можу нікуди дістатися, весь рух вперед неможливий алмази та монети, необхідні для руху вперед у віртуальній зупинці
Merge Star Adventure of a Merge Hero мод apk ... - VIP APK
Цю гру було оновлено і тепер мене не пускає. Це третє текстове повідомлення. Я намагався отримати допомогу. Минуло 24 години. Мені сподобалася ця гра, але я збираюся її видалити.
завантажити Seekers Notes: Hidden Mystery apk останню версію ...
Cooking Party : Food Fever આર્કેડ reww
Дуже маленькі предмети навіть для Samsung S3
Классная бродилка. ок
Не подобається, що можна грати і нічого не отримати. Грав у вікно острова скарбів 12 разів, перш ніж щось отримав, я грав у гру зі спеціальними подіями тричі і ніколи не проходив 17 квестів щоразу!!! Щоб отримати об’єкт, потрібно від 25 до 30 разів відтворити ту саму сцену. Коли ви, нарешті, можете отримати колекцію, потрібна величезна кількість ассемблерів, для отримання яких також потрібно багато надмірностей. Робить гру повільною, нудною та надзвичайно дорогою. Коли у мене закінчаться кристали, я закінчив!
The Secret Society: Mystery Seiklusmängud hldy
Весело, але слова насправді маленькі і їх важко читати
це трохи дивно з об'єктами, навіть не з кольорами, де ви не можете сказати, що ви намагаєтеся знайти.
The Secret Society: Gizem Macera Oyunları fjd
вісник - Національна академія керівних кадрів культури і ...
Графіку важко побачити на планшеті. Краще підходить для великого екрана.
гра не плохая! но потрібен русский або украинский язык! добавьте, тоді буде 5
Я граю в це вже пару років. Останнє оновлення з новими об’єктами в старих головоломках... чому? Вони були досить складними.